Seizoen 2022 afgesloten, opgave seizoen 2023

Afgelopen zondag 25 september was het laatste muzikaal optreden in de Muziektuin Schagen van 2022. Begon het optreden van De Heffe Breek Bent met een aantal niet noemenswaardige druppels regenwater brak gelukkig na enige minuten de zon door met gevolg dat deze de rest van de middag het publiek bleef verwennen. Dit met de garantie dat het een fantastische middag ter afsluiting van het seizoen ging worden.

Drie top optredens
De Heffe Breek Bent, vier heren en een zangeres/pianiste met herkenbare songs uit het verleden en heden stak de spits af voor een steeds groeiend aantal toehoorders. Vervolgens speelde het grote Orkest De Toekomst met een instrumentale mengeling van semi klassiek tot populair. En werd het orkest ter afsluiting, zowaar vocaal ondersteund met het hierna ingeplande dameskoor. The Voices, een heerlijk ontspannen dameskoor dat liet zien en horen dat het toch geweldig is om er bij te horen. Kortom een heerlijke muzikale middag met veel publiek en dat is wat de stichting Muziektuin Schagen heel graag ziet.

Vrijwilligers
Om dit te bereiken heeft de organisatie natuurlijk veel inzet en steun nodig.
Inzet, daarmee bedoelen we uiteraard de vrijwilligers die menig vrije tijd inzetten om de zondagmiddagen zo goed als mogelijk te laten verlopen voor het publiek en de artiesten.
Daarom bij deze een groot compliment voor: Henk, Maarten, Evert, Ben, Gerrit, Ria, Iris, Joey, Bianca, Louise, Dean, Jacky, Geert, Monique, Jordy, Amber, Jerry en Betty. Top lieve mensen, ook namens alle artiesten, bands en groepen die het afgelopen seizoen geheel belangeloos in de Muziektuin hebben opgetreden. Natuurlijk ook een compliment voor de ondersteunende media, Noordkop Centraal, Schager Courant, Rodi Media e.a..

Zonder donatie geen Muziektuin
Bovengemelde mensen, organisaties en bedrijven zetten zich in voor de Muziektuin, voor al degenen die optreden en voor het publiek en dat allemaal voor nop! Maar daarnaast maakt de organisatie uiteraard ook kosten. En daar zijn uw donaties echt voor nodig. Via de website kunt u zich aanmelden als vriend van de Muziektuin en 10 Euro doneren voor het komende seizoen. Doe het… en geniet in 2023 weer van de vele optredens op de zondagmiddagen van 12.00 tot 14.00 uur. Bent u al vriend van de Muziektuin, dan rekenen we weer op uw jaarlijkse donatie. Dank, namens de Muziektuinorganisatie, de artiesten, groepen en bands.

Aanmelden seizoen 2023
Vanaf 1 oktober is het weer mogelijk voor artiesten, groepen en bands om zich op te geven voor het seizoen 2023. Dit kan via onze website of via een e-mail naar mjw.weel@quicknet.nl.

 

The Voices 2022 02 The Voices 2022 02