Schagen, de Schager Kerstmarkt

ingevoerd op 12-11-2015

 

Schagen, de Schager Kerstmarkt

In het weekend van 11, 12 en 13 december zal De Muziektuin in Schagen het decor bieden aan de eerste editie van De Kerstmarkt. Bezoekers in alle leeftijdsklassen worden verwelkomt om hun hart op te halen aan een divers programma en afwisselende markt waarin voor elke wens wat wils ligt.

De Kerstmarkt presenteert in samenwerking met een aantal bekende restaurants uit de regio een heerlijk aanbod van allerlei smakelijke hapjes en drankjes. Schuif dus gezellig aan en proef de lekkerste kersthapjes onder het genot van een glas gluhwein in een tuin die alles te bieden heeft!

De avonduren bij De Kerstmarkt zijn besteed aan een muzikale inkleuring van diverse optredens voor jong en oud. Ook aan de kleinsten onder onsis gedacht, er wordt een speciale kinderhoek ingericht. Daarnaast zullen er speciale kindervoorstellingen plaatsvinden.

De Kerstmarkt is er klaar voor om Schagen met open armen en gratis in ontvangst te nemen. Toegangstickets zijn immers overbodig in een paradijs als dit! Bij regen heeft De Kerstmarkt haar areas vanzelfsprekend overdekt zodat er ongeremd van al het moois genoten kan worden, mocht de temperatuur tegenvallen, dan verwelkomen de Heaters u met voldoende warmte…

Datum: 11,12 & 13 december 2015
Location: De Muziektuin, Schagen
Tijd: 15:00 – 23:00
Entree: GRATIS

1 1
2 2
Logo Kerstmarkt Logo Kerstmarkt