zondag 18 oktober tussen 12 en 14 uur. Back to the sixties

ingevoerd op 02-10-2015

The Blitsers

The Blitsers is een band die de mooiste nummers uit de vroegere tijden spelen. Noem een nummer uit de jaren 60 , en zij zullen u verbazen. Door hun act en hun goede spel, is het onmogelijk om stil te blijven staan bij een optreden van hun. Vermaak en geweldige muziek schreef een recensent die vervolgens de hele avond op de dansvloer was te zoeken.

Retrokoor uit Schagen

Dit nagelnieuwe koor zingt de gouden hits uit de gouden tijden. Gehuld in polka dot jurken en Rock & Roll jasjes zingen zij nummers van o.a. Paul Anka, Cliff Richard, Elvis en vele andere toen zo zeer bekende toppers. Met verschillende optredens achter de rug is het nu al duidelijk dat de jaren 50/60 zeer in trek zijn op dit moment. Swingen dus.

 

Thoilet Thea’s

De muziektuin van Schagen heeft 4 jaar gezocht naar een toilet locatie. In het 5de jaar heeft de Blokhut (pand wat ernaast zit) hun deuren opengesteld voor de bezoekers van de muziektuin. Ria Bakker kwam op het idee om iets ludieks te doen en waarvan de ”zingende Toilet Thea’s” het gevolg zijn en waardoor het bezoek aan het Toilet een feestje is. En met succes!

 

 

The Blitsers The Blitsers
Retrokoor Schagen Retrokoor Schagen
toilet thea's kaartje 3 toilet thea's kaartje 3