Zondag 11 oktober 2015 tussen 12 en 14 uur Arwin Kluft met 3 koren.

ingevoerd op 01-10-2015

3 koren en een prof. zanger.

Arwin Kluft

hier een klein stukje uit zijn enorme muzikanten bio:

In november 2005 had Arwin de grote eer om voor H.M. koningin Beatrix op te treden. Dit zou niet het enige optreden voor iemand van het koninklijk huis zijn, want in mei 2007 zong hij tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Hoogspanning’ in Wassenaar, voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima en ZKH prins Willem Alexander. Na afloop lieten de prins en prinses weten enorm van Arwin zijn zang te hebben genoten. Prinses Maxima deed zelfs nog een aantal repertoire suggesties.

Dat zelfde jaar werd Arwin door Joop van den Ende theaterproducties benaderd om in de musical ‘Tarzan’ te gaan spelen. Tot 24 mei 2009 vertolkte hij daar afwisselend de rol van Korchak, Porter en Clayton. In de jaren daarna is Arwin zich naast het zingen bezig gaan houden met dirigeren en heeft als dirigent ondertussen diverse koren en projecten geleidt.

In juni 2013 werd er weer een mijlpaal bijgeschreven aan de veelzijdige lijst van Arwin. Hij had namelijk de eer om 2x in het Ziggo Dome te Amsterdam op te treden met niemand minder dan Barbara Streisand.

Koorvereniging “Octavia”

 is een gemengd koor met ruim 50 leden. Wij brengen een zeer gevarieerd

4- stemmig  muziekrepertoire met voornamelijk musical- en filmmuziek. Dit alles onder leiding van   dirigent Arwin Kluft. “Octavia” is ontstaan als een gelegenheidskoor van de plattelandsvrouwen in Anna Paulowna. Vervolgens werd het een revuekoor en sinds 1980 een gemengd koor. 

Zangvereniging Excelsior uit Dirkshorn

Zangvereniging  Excelsior uit Dirkshorn bestaat al ruim 65 jaar. Op 10 januari 1948 werd het koor opgericht.  Excelsior telt momenteel  85  zangers en zangeressen in alle leeftijdscategorieën, afkomstig uit Dirkshorn en omstreken.  De muziek keuze is heel divers, van klassieke nummers tot popmuziek.  We zijn in januari gestart met een nieuwe dirigent, Arwin Kluft uit Slootdorp en pianiste Atie list uit Alkmaar.

’Het Projectkoor

is ontstaan uit het Projectkoor  Hollands Kroon na het overweldigende succes van The Promise of Christmas, een uniek muzikaal kerst project uit 2013. De koorleden kwamen toen hoofdzakelijk uit Hollands Kroon. Na de aankondiging van een nieuw project november vorig jaar kwam er belangstelling uit heel Noord Hollands Noord waaronder ook uit Schagen en omgeving. Omdat de organisatie de grenzen verder wilde verleggen en van mening is dat ’Het Projectkoor’ een bindende werking heeft, is zij in contact gekomen met de beheerder van de Groeneweghal in Schagen.

’Het Projectkoor’ bestaande uit ruim negentig zangers, zangeressen uit de regio zal op  zondagmiddag 29 november in de Groeneweghal, Sportlaan  1A te Schagen een optreden verzorgen. Het koor wordt daarbij begeleid door een orkest van 14 muzikanten. Onder leiding van Arwin Kluft. Hierover binnenkort meer in de Media.

arwin kluft 2 arwin kluft 2
2014 Octavia Kerstfoto 2 2014 Octavia Kerstfoto 2
P1270649 P1270649
Projectkoor 2013 zonder solisten Projectkoor 2013 zonder solisten