Zondag 28 juni 2015 De Toekomst & Bert van Baar tussen 13 en 14 uur.

ingevoerd op 22-06-2015

De Toekomst & Bert van Baar

 

Eén singer/songwriter, begeleid door 35-koppig orkest: Bert van Baar & De Toekomst verzorgen zondag 28 juni een concert in de lommerrijke muziektuin te Schagen. Vocaal verslaggever Bert van Baar raakt heden ten dage niet uitgezongen over zand en duin: de ingrijpende veranderingen in ’zijn’ landschap passeren in zijn programma’s steevast de revue. ”Zeg nu zelf, dat is minstens uniek. Hoe vaak begraaf je een dijk in je achtertuin?”

 

Het orkest De Toekomst (Barsingerhorn) telt ruim dertig blazers en staat onder leiding van dirigent Steffen Snip. Hij schreef fraaie arrangementen voor een aantal liedjes van zanger/schrijver Bert van Baar. Dat leverde dit voorjaar al verrassende resultaten op. Een registratie van ‘Nergens Dan In Petten’ (21 maart in De Fortuin) is te zien op YouTube. Zanger en orkest voeren ook Rikkert Zuidervelds ‘Sorry Heer’ uit. In Schagen worden opnamen gemaakt voor een documentaire over hedendaagse poldercultuur. 

 

Dit bijzondere buitenconcert is onderdeel van het muziektuin-programma van zondag 28 juni dat begint om 12.00 uur. Gratis toegankelijk op een prachtig stukje groen in hartje Schagen.

 

Bert v.Baar 28 7 20125 Bert v.Baar 28 7 20125
Steffen Snip Steffen Snip